Početna

Blog

MULTIACTIV SLAVI 25 GODINA USPEHA

MULTIACTIV SLAVI 25 GODINA USPEHA

Trajanje je najverodostojnija potvrda kvaliteta. O tome kako je MULTIACTIV osvojio poverenje korisnika različitih generacija i zadržao ga svih ovih godina govori Damjan Korda, generalni direktor YUCO-HEMIJA DOO.

 

 

Šta prvo pomislite kada čujete Anti Age, Natural ili Herbal Infusion? Možete da naslutite da je reč o kozmetici, a ukoliko vas ovi „trendi“ nazivi navedu na pomisao da je reč o inostranim proizvodima, pogrešićete, jer ovo su nazivi kolekcija MULTIACTIV kozmetike, vodećeg kozmetičkog brenda iz Srbije. MULTIACTIV je kozmetika koja se u Srbiji proizvodi već punih četvrt veka. Uspešno se razvija i uprkos jakoj konkurenciji, neguje generacije zadovoljnih korisnica, a takođe i stiče nove, među mlađom populacijom.

 

Obeležavanje 25 godina postojanja je bio lep povod da sa Korda Damjanom, generalnim direktorom YUCOHEMIJA DOO, preduzeća koje proizvodi kozmetički brend MULTIACTIV, razgovaramo o istorijatu, vrednostima brenda i planovima za budućnost.

 

Priča o MULTIACTIV kozmetici je priča o kvalitetu, inovacijama, poslovnoj izvrsnosti, društvenoj odgovornosti, uspehu, ali prvenstveno i o poverenju. U korak s naukom i u bliskom dodiru s prirodom, kreiramo proizvode za žene koje volimo i zato o svakom detalju vodimo računa. Negujemo iskrenost, ne dajemo lažna obećanja, ne želimo da menjamo lični opis naših potrošača, ali zato svakodnevno činimo mala “čuda” u nezi kože. To su razlozi zbog kojih je MULTIACTIV kozmetika postala, ne samo uspešan domaći brend, nego i sinonim za vrhunske kozmetičke proizvode čiji kvalitet, slobodno možemo reći, parira vrhunskim svetskim brendovima.

 

Koje su vrednosti MULTIACTIV kozmetike?
Kreiranje unikatnih, inovativnih i nadasve efikasnih formulacija koje donose posebno iskustvo nege je zadatak i ultimativna misija MULTIACTIV brenda. Sledeći ove ključne vrednosti, a prateći savremene trendove, tokom prethodnih 25 godina, kreirali smo više od 200 proizvoda koji su bili ili jesu deo života velikog broja žena.

 

Kakav je bio razvojni put MULTIACTIV kozmetike?
Od samog početka smo verovali u kreiranje proizvoda koji će zadovoljiti potrebe različitih tipova kože i pružiti adekvatnu negu. Sledimo viziju brenda, koja je sadržana u njegovom imenu. Snaga MULTIACTIV-a se
zasniva na mnoštvu aktivnih komponenti, bogatim formulacijama i sinergijskom efektu nauke i prirode. Prirodni sastojci su temelj svih proizvoda, a u vlastitoj razvojnoj laboratoriji naši tehnolozi sve komponente u proizvodima dovode u savršeni balans. Postigli smo da, po svim vrednostima koje nosi, velikom broju žena MULTIACTIV postane prepoznatljiv i brend za negu kože kojem se veruje.

 

Koja je tajna uspeha MULTIACTIV brenda?
Univerzalni recept za uspeh ne postoji, ali postoje vrednosti kojima se vodimo, po njima smo poznati i zbog toga smo visoko cenjeni. Imidž našeg brenda gradimo na dobrom poznavanju kozmetičke struke, iza našeg imena stoje kredibilni i za kožu benefitni proizvodi. Konstantnost kvaliteta je na prvom mestu, a to obezbeđujemo odabirom visokokvalitetnih sastojaka iz proverenih izvora. Visok nivo higijene, strogu međufaznu i završnu kontrolu i
standardizaciju celokupnog poslovanja obezbeđuju međunarodni sistemi upravljanja kvalitetom i postupanje prema principima dobre proizvođačke prakse.

 

Šta je to što MULTIACTIV čini specifičnim i konkurentnim na našem tržištu?
MULTIACTIV kozmetika se proizvodi u Srbiji i prema potrebama naših kupaca. Osluškujemo šta žele, direktno s njima komuniciramo, te na osnovu njihovih očekivanja, sugestija i predloga stvaramo nove proizvode ili unapređujemo postojeće. Upravo je ta dostupnost, blizina i neposrednost nešto što MULTIACTIV razlikuje od globalnih brendova.

 

Ko su MULTIACTIV žene?
Volimo da kažemo da je prepoznavanje vrednosti našeg brenda i odabir MULTIACTIV proizvoda odlika mudrih žena. MULTIACTIV žene umeju da prepoznaju šta je dobro za njihovu kožu, čitaju sastav i znaju efekte aktivnih
komponenti sadržanih u proizvodima. Iz navedenih razloga veruju i biraju naše proizvode. Dok obeležavamo jubilej, želimo da im se zahvalimo, jer bez njihovog poverenja ne bismo stigli ovako daleko. Dalje nastavljamo zajedno, negujući vrednosti koje nas spajaju.

 

Na koje ste proizvode ponosni?
Mogu izdvojiti prvu MULTIACTIV Anti Age kolekciju, koja je nastala pre 25 godina i još uvek traje. U današnje vreme to je retkost i veliki uspeh. Naravno, tokom godina proizvodi su čak pet puta reformulisani i redizajnirani. Peta generacija ovih proizvoda donosi inovativne kozmetičke komponente za podmlađivanje kože. HIDROKSIPROLIN moćna komponenta u borbi protiv starenja kože deluje tako što stimuliše remodeliranje i kontrakciju kolagenih vlakana, čime štiti elastična vlakna, snižava nivo slobodnih radikala i dugotrajno hidrira kožu. Kombinacija ove aminokiseline sa PROKOLAGEN PEPTIDOM, prirodnim biljnim uljima i ekstraktima, vitaminima pruža potpunu i pravilnu negu zrele kože. Takođe, ponosimo se inovacijama. Svojevremeno smo prvi u Srbiji potrošačima predstavili smele aktivne komponente popust puževe sluzi, jedinstvene tretmane nege za kućnu upotrebu i uveli proizvode koji su jedinstveni i po sastavu i po tehnologiji izrade.

 

Koje proizvode iz vašeg asortimana biste posebno izdvojili?
HERBAL INFUSION proizvodi su jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade. Nastali su iz naše želje da magiju lekovitog bilja pretočimo u unikatne kozmetičke formulacije. Osmislili smo proces proizvodnje jedinstven u svetu. Od izabranog lekovitog bilja pripremamo čajnu mešavinu bogatu antioksidansima, mineralima, vitaminima i kroz tehnološki postupak proizvode oplemenjujemo ovom čajnom infuzijom. Ne sadrže boje i miris, a odlikuje ih prozračna tekstura pogodna za sve tipove kože i životne dobi. U ovim proizvodima spojeno je najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi nega kože bila najučinkovitija.

 

Da li planirate lansiranje nekog novog proizvoda?
Naš cilj je da kontinuirano stvaramo kozmetičke proizvode koji su efikasni i pružaju jedinstveno iskustvo nege! Kozmetologija napreduje, budućnost donosi nove izazove, a mi pratimo trendove i naš je plan da nastavimo
sa inovativnim rešenjima i zauzmemo zapaženo mesto na globalnom nivou.

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!