Početna

Politika Privatnosti

Politika Privatnosti

 

Podaci o prodavcu

 

YUCO-HEMIJA DOO
Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak, Srbija

Delatnost i šifra delatnosti: 2059 – Proizvodnja ostalih hemijskih proizvoda

MB: 08327807

PIB: 100451109
Web: www.multiactiv.rs
Tel: +381 (0)21 848 606

Fax: +381 (0)21 848 616

E-mail: info@multiactiv.rs

 

 

Politika privatnosti

 

U ime Multiactiv obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Multiactiv (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

 

Uslovi korišćenja

 

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

 

Multiactiv može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

 

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

 

Povraćaj sredstava

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Multiactiv  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

 
Upotreba internet sajta

 

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

 

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

 

 
Informacije

 

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  Multiactiv  povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke.  Multiactiv  će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim.  Multiactiv nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

 

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

 

Izjava o konverziji 

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

 

Izjava o PDV-u

 

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

 

Kontakt podaci – korisnički servis

 

Za dodatne informacije u vezi sa porudžbinom, kao i u slučaju reklamacije ili otkaza porudžbine, možete se obratiti Korisničkom servisu slanjem e-mail-a na info@multiactiv.rs ili pozivom na broj telefona 021/848606 radnim danima, od ponedeljka do petka, od 08-15h. Sedište: YUCO-HEMIJA DOO Cara Lazara bb. 21234 Bački Jarak

 

Dostava robe i eventualna ograničenja


Dostavu pošiljki vrši nezavisna AKS-EXPRESS kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije. Troškovi dostave za narudžbenice čiji je iznos manji od 2.000,00 rsd. se dodatno naplaćuju i iznose 300 rsd. Ukoliko je vrednost poručenih artikla veća od 2.000 rsd, dostava je besplatna. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da je prilikom preuzimanja pošiljke potrebno samo potpisati potvrdu o preuzimanju. Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena je 1 do 3 radna dana od dana potvrđene porudžbine. Kurirska služba dostavlja pošiljke u periodu od 08:00h do 18:00h. radnim danima i subotom. Zaposleni u našoj firmi će se potruditi da spakuju i otpreme pošiljke u roku od 24 časa od momenta poručivanja, ne računajući vikend. Kada pošaljemo paket automatski ćete dobiti SMS ili e-mail poruku sa kodom pošiljke kod AKS-EXPRESS kurirske službe kako biste mogli da pratite kretanje paketa. Pre nego što vam kurir isporuči paket, nazvaće Vas kako biste se dogovorili oko isporuke. Ako ste robu Poručili pouzećem, plaćate je na licu mesta po prijemu paketa. Prilikom dostavljanja robe, Kupcu će biti predat primerak maloprodajnog računa, koji istovremeno predstavlja ugovorni dokument.

 

Politika reklamacije 

 

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača i Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Kupac je dužan da po prijemu pošiljke, proveri sadržaj i stanje proizvoda. Za proizvode kupljene preko sajta www.multiactiv.rs, Kupac može da uputi prigovor u roku od 8 dana od dana prijema robe.

 

Kupac može da uputi prigovor slanjem e-maila na adresu info@multiactiv.rs, pozivom kompanije radnim danima od 8:00-15:00 na broj telefona 021/848606 ili pismenim putem na adresu prodavca YUCO-HEMIJA DOO, Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak

 

Zaposleni u online servisu www.multiactiv.rs su obučeni za rešavanje prigovora i postupaju po utvrđenim Pravilima i Uputstvima donetim od strane privrednog subjekta. Bitna pretpostavka i uslov za rešavanje prigovora jeste potpuna razmena informacija sa kupcem i postojanje ispostavljenog računa i originalne ambalaže robe koja podleže reklamaciji. Kupac je u obavezi da sačuva i dostavi račun i eventualno ambalažu.

 

Preliminarno, opravdanim prigovorom mogu se smatrati prigovori na isporuku robe koja nije naručena, ili je isporučena u bitno različitoj količini od naručene, isporučena je roba koja ima oštećenja koja su nastala u transportu, roba sa isteklim rokom trajanja i sl. Ostali prigovori moraju biti posebno razmotreni. Svaki prigovor mora biti obrazložen od strane prodavca. Reklamacije će biti prihvatljive samo u okviru zakona i propisa Republike Srbije.

 

Reklamacije na oštećenje u transportu

 

Pri isporuci robe kupac je dužan da proveri ispravnost narudžbine, uporedi primljenu robu sa računom, ukoliko nešto nedostaje da odmah napomene kuriru. Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

 

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

 

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 021/848606, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail info@multiactiv.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

 

U slučaju zamene Kupac je u obavezi da robu vrati u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i tragova korišćenja. U suprotnom, Prodavac nije u obavezi da obavi zamenu. Proizvode koje ste otvorili, a ispravni su nije moguće vratiti, zameniti za drugi proizvod ili novac. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene putem sajta www.multiactiv.rs Kupac može prijaviti putem email-a na adresu info@multiactiv.rs Obavezan deo sadržine Zahteva za reklamaciju jeste broj porudžbine (broj koji ste dobili u email poruci prilikom potvrde kupovine) i broj računa po kome je transakcija realizovana. Prodavac će, na upućen zahtev odgovoriti u skladu sa zakonski definisanim rokovima. Ukoliko prigovor bude rešen u korist Kupca, a za slučaj nemogućnosti isporuke druge, zamenske robe, Prodavac će nadoknaditi troškove povrata novca, u vrednosti robe za koju je prigovor usvojen.