Početna

Blog

Specijalna letnja cena na Multiactiv proizvode za sunčanje!

Specijalna letnja cena na Multiactiv proizvode za sunčanje!

 

Leto je stiglo, a sa njim i dugoočekivane sunčane avanture! Bez obzira da li planirate odmor na plaži, bazenu ili jednostavno uživate u toplim sunčanim danima u parku, zaštita vaše kože od sunca je od suštinskog značaja. Pravi je trenutak da obezbedite potrebnu zaštitu sebi i svojim najmilijima po specijalnim cenama.

 

Multiactiv brine o vašoj koži i važno nam je da ste zaštićeni. Zbog toga vam donosimo odabrane proizvode za sunčanje po specijalnim letnjim cenama.

 

Važnost zaštite od sunca

 

Izlaganje suncu može biti izuzetno štetno ako se ne preduzmu odgovarajuće mere zaštite. UV zraci mogu izazvati opekotine, prerano starenje kože, hiperpigmentacije, pa čak i ozbiljnije zdravstvene probleme poput raka kože. Zato je važno koristiti proizvode sa odgovarajućim zaštitnim faktorom (SPF) koji će zaštititi vašu kožu tokom sunčanja. 

 

Multiactiv vam nudi širok spektar proizvoda sa različitim SPF vrednostima, prilagođenih potrebama cele porodice.

 

 

Multiactiv letnje cene

 

Svi proizvodi na letnjoj ponudi označeni su specijalnom oznakom tako da ih lako možete prepoznati.

 

Potražite ovu žutu oznaku i iskoristite letnje cene na naših SEDAM OMILJENIH PROIZVODA ZA SUNČANJE:

 

 

Kada je pravo vreme za sunčanje?

Da biste maksimalno zaštitili svoju kožu, preporučuje se izbegavanje direktnog izlaganja suncu između 10 i 17 časova, kada su UV zraci najintenzivniji. Tokom ovih sati, čak i uz primenu proizvoda sa visokim SPF faktorom, preporučuje se dodatna zaštita poput nošenja šešira, naočara za sunce i lagane odeće koja pokriva kožu.

 

Iskoristite letnju ponudu

 

Ne propustite priliku da kupite ove fantastične proizvode po specijalnim letnjim cenama. Bilo da tražite visok nivo zaštite za najosetljiviju kožu ili srednji SPF za svakodnevnu upotrebu, imamo rešenje. Naši proizvodi su dostupni u različitim oblicima, od losiona do mleka i krema, prilagođeni za odrasle, decu i bebe.

 

Ova specijalna ponuda važi do isteka zaliha proizvoda, stoga požurite i obezbedite potrebnu zaštitu za celu porodicu na vreme. Posetite naš sajt i poručite svoje omiljene proizvode već danas!

 

Uživajte u suncu odgovorno i bezbrižno uz Multiactiv proizvode za sunčanje!

 

Gde kupiti i kako poručiti?

 

SUN proizvode po spceijalnim cenama možete poručiti putem našeg web shop-a ili inboksa na našim društvenim mrežama.

 

Ne zaboravite da je poštarina besplatna za sve porudžbine iznad 2000 RSD.

 

Istražite našu ponudu i osigurajte sebi put ka zaštićenoj i negovanoj koži.

 

Vaš Multiactiv 💙

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!