Početna

Blog

Pege i fleke – recite im zbogom. Tajna je u OVOM proizvodu.

Pege i fleke – recite im zbogom. Tajna je u OVOM proizvodu.

 

Svako od nas nosi svoju priču na koži. Mnogi se suočavaju sa nepravilnostima koje su ostavile tragove naših borbi. Neki su je vodili u toku puberteta, dok su drugi primetili tragove iste kasnije u životu. Ali, kao što svaka bitka ima svoj početak, tako ima i kraj.

Postupalna hiperpigmentacija nastaje zarastanjem povreda ili rana na koži nakon čega ostaje mrlja odnosno diskoloracija. Uglavnom se susreće kod ljudi koji se leče od akni, ali je takođe mogu izazvati kozmetički zahvati. 

 

Prekomerno izlaganje suncu glavni je uzrok hiperpigmentacije, s obzirom na to da sunčeva svetlost podstiče proizvodnju melanina, koji deluje kao prirodna zaštita kože od sunca štiteći je od štetnih UV zraka. Zbog njega koža izložena suncu dobija preplanuli ten.

 

Međutim, prekomerno izlaganje suncu može poremetiti ovaj proces i izazvati hiperpigmentaciju.

 

Antipeg krema stiže kao glasnik nade, obećavajući da će tamne mrlje, pege i nepravilnosti postati samo sećanje na prošlost.

 

Ako ste spremni za odlazak na put ujednačenog tena kože, pridružite nam se dok otkrivamo sve tajne ovog čarobnog proizvoda.

 

 

Nastanak Antipeg kreme: Putovanje od ideje do proizvoda

 

Znate onaj osećaj kad vas inspiracija pogodi kao munja iz vedra neba? Upravo to se dogodilo našem timu iz Multiactiv-a kad su shvatili koliko je izazovno rešiti se tih upornih tamnih fleka i hiperpigmentacije na koži. 

 

“Sve što smo hteli je da pomognemo svima koji se suočavaju sa problemom pega, fleka i hiperpigmentacije kako bi povratili samopouzdanje i ponovo uživali u blistavoj koži!”

 

Sa tim stavom, 2007. godine, počelo je istraživanje, testiranje, pa opet istraživanje… i tada je nastala, sada već dobro poznata, Antipeg krema spremna da pobedi pigmentacijske mrlje i pege.

 

 

Tajna moćnih sastojaka

 

Antipeg kremu čini kombinacija komponenata kao što su SEPIWHITE MSH™, salicilna kiselina, mlečna kiselina, sojino ulje i retinol. Zajedno, ovi sastojci čine nepokolebljivu ekipu u borbi protiv nepravilnosti na koži. 

 

 

Dok SEPIWHITE MSH™ (lipoaminokiselinu) obavlja svoj posao izbeljivanja tamnih fleka na koži, BHA (poznatija kao salicilna kiselina) kontroliše proizvodnju sebuma, ima dejstvo blagog pilinga čime se odstranjuje izumrli sloj ćelija kože, otvarajući put novom sjaju. 

Mlečna kiselina pomaže u regeneraciji kože, a retinol podstiče obnavljanje ćelija. 

Još kada dodate efikasnu UVA/UVB zaštitu od sunca, dobijate izuzetnu formulu koja ne samo da uklanja hiperpigmentaciju, pege i fleke od akni, već i štiti kožu od nastanka novih nepravilnosti.

 

 

Kako koristiti Antipeg kremu za najbolje rezultate?

 

Antipeg kremu potrebno je naneti ujutru i uveče na čistu kožu lica, vrata, dekoltea ili ruku. U suštini, ovu kremu je moguće naneti na bilo koji deo tela koji zahvata problematiku fleka i pega. 

 

 

Možete je koristiti samostalno ali za optimalne rezultate preporučujemo je u kombinaciji sa Multiactiv Sun sensitive care SPF 30 toniranom kremom koja će pružiti dodatni vid zaštite od sunčevih zraka, lagane je teksture, odlično se uklapa u ten kože i pružiće joj prirodan, negovan i odmoran izgled.

 

Zahvaljujući njenoj brzoupijajućoj teksturi Antipeg krema se takođe može ciljano utapkati na područje zahvaćeno tamnim pegicama ili flekicama na koži koje želite da posvetlite.

 

 

 

Gde poručiti Antipeg kremu?

 

Sada kada ste spremni da započnete svoje putovanje ka besprekornoj koži, moramo da pitamo – Da li ste znali da se uz svaku porudžbinu dobijaju besplatni uzorci i da je dostava besplatna za porudžbine iznad 2000 rsd?

 

Kliknite ovde kako biste poručili Antipeg kremu na aprilskom popustu već danas! 

 

 

Uverite se i sami u njenu moć! Pošaljite nam vaše fotografije pre i posle korišćenja Antipeg kreme.

 

Vaš Multiactiv – Nega kojoj verujem.

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!