Peptidi

Peptidi su mali delovi proteina koji su esencijalni za zdravlje kože. Sastavljeni od lanaca aminokiselina. Slični su proteinima, ali su znatno manji.

Predstavljaju gradivne blokove koji pomažu u održavanju čvrstoće, elastičnosti i hidratacije kože. Njihova moć leži u sposobnosti da ciljano deluju na specifične procese u koži, poput stimulacije sinteze kolagena, sprečavanja razgradnje postojećeg i poboljšanja tonusa kože. Njihova mala molekulska struktura im omogućava dublje prodiranje u kožu, a to daje dugotrajne i vidljive rezultate.

Sposobnost peptida da ciljano deluju na specifične probleme zrele kože čini ih nezamenjivim sredstvom u svakodnevnoj nezi čiji je rezultat svež i mladoliki izgled bez obzira na godine.

Kroz stimulaciju sinteze kolagena i obnovu strukture kože lica, peptidi pružaju sveobuhvatnu negu i revitalizaciju kože. Stoga, odabir proizvoda koji ih sadrže nije samo kozmetička odluka, već i izraz brige i pažnje prema sopstvenoj koži. Peptidi su zapravo aktivna komponenta koja pruža negu za sva vremena.

 

Peptidi su ključni sastojak NOVE Multiactiv Anti Age kolekcije. Istražite sve prednosti upotrebe ovog otkrića protiv starenja kože i pročitajte više o njima OVDE.

 

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!