Početna

Blog

INOVACIJA U NEZI KOŽE

INOVACIJA U NEZI KOŽE

Čajevi od pojedinih biljaka se još od antičkih vremena koriste u narodnoj medicini. Na organizam blagotvorno deluju u obliku napitaka, a poznati su i brojni benefiti njihove topikalne primene. Ove činjenice su insprisale kozmetički brend MULTIACTIV da patentira tehnološki postupak, koji pozitivna dejstva lekovitog bilja petače u unikatne formulacije za negu kože.

 

Predstavaljamo autentični, u svetu jedinstveni, postupak proizvodnje u kojem su ujedinjene pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. Patentirana tehnologija omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti.

 

Kao rezultat ovog postupka nastali su Multiactiv HERBAL INFUSION proizvodi. Jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade, spajaju najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi negovali, štitili, regenerisali i usporili starenje kože.

 

Usled originalnosti postupka, kombinacije sastojaka i negujuće osnove, dobijaju se jedinstvene formulacije za efikasnu i harmoničnu negu, pogodne za sve tipove kože i životne dobi. Ugođaj i uživanje u iskustvu nege upotpunjava opuštajući miris lekovitog bilja.

 

1. Herbal Infusion dnevna krema je lagane, brzoupijajuće teksture. Dugotrajno hidrira kožu i predstavlja idealnu podlogu za dalju negu i nanošenje šminke.

2. Herbal Infusion svilenkasta noćna krema je bogate teksture. Dubinski hrani i opravlja kožu čineći da ujutru bude glatka i blistava.

3. Optimalna kombinacija čaja i aktivnih komponenti u Herbal Infusion toniku ima umirujuće i hidrirajuće dejstvo. Idealno čisti i osvežava kožu. Za potpuni užitak, tufere natopljene tonikom držati na licu 5 do 10 minuta, a nakon toga naneti odgovarajuću kremu za lice.

 

 

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!