Početna

Blog

Savršeno preplanuli ten uz CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADU SA SPF 15

Savršeno preplanuli ten uz CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADU SA SPF 15

 

Zašto je preplanuli ten tako privlačan?

 

Nema ništa lepše od preplanulog tena koji ističe prirodnu lepotu kože i daje joj zdrav, sjajan izgled. Postizanje tog savršenog tena može biti izazov, posebno kada je važno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Srećom, Multiactiv nudi rešenje – CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADA SPF 15, proizvod koji kombinuje negu i zaštitu, omogućavajući vam da brzo i bezbedno postignete privlačan bronzani ten.  

 

Prirodni sastojci za negu kože

 

Jedan od ključnih razloga zašto je Multiactiv marmelada sa zaštitom tako posebna su njeni bogati prirodni sastojci.

 

 

Marmelada sadrži:

 

  • Ši puter: Poznat po svojim hidratantnim svojstvima, a takođe pomaže u održavanju kože mekom i glatkom, samim tim sprečava njeno isušivanje tokom sunčanja.
  • Jojobino ulje: Ovaj prirodni sastojak dubinski hrani i hidrira kožu i omogućava joj da zadrži elastičnost i sjaj.
  • Karotensko ulje: Pomaže u postizanju bronzanog tena, dodajući koži zlatni sjaj i blistavost.
  • Vitamin E: Deluje kao snažan antioksidan koji štiti kožu od slobodnih radikala i održava je zdravom i revitalizovanom.

Kako pravilno koristiti marmeladu za ubrzano tamnjenje

 

 

Da biste maksimalno iskoristili sve blagodeti CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADE SPF 15, važno je znati kako je pravilno koristiti:  

 

1. Priprema kože: Pre nego što nanesete marmeladu, vaša koža treba biti suva i čista. Najbolje je naneti proizvod 10-15 minuta pre izlaganja suncu.

2. Nanošenje marmelade: Ravnomerno nanesite marmeladu na sve delove tela koji će biti izloženi suncu. Ponovite postupak svaka 2-3 sata, posebno nakon plivanja ili brisanja peškirom.

3. Dodatna zaštita: Iako marmelada ima zaštitni faktor SPF 15, preporučuje se dodatna zaštita sa proizvodima višeg faktora.  Naša preporuka je svakako SUN CARE&PROTECT LOSION ZA SUNČANJE SPF 50 ako planirate duže izlaganje suncu. Nakon što se losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom upije u kožu, možete naneti marmeladu za ubrzano tamnjenje.

Kada je najbolje koristiti marmeladu za sunčanje?

 

Najbolje vreme za sunčanje je kada sunčevi zraci nisu tako jaki. Preporučuje se da izbegavate direktno izlaganje suncu između 11 i 17 časova, jer su tada UV zraci najintenzivniji. Rani jutarnji sati ili kasno popodne su idealni za postizanje preplanulog tena sa manjim rizikom po vašu kožu. 

 

Kome je namenjena CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADA SPF 15?

 

 

Ova marmelada je idealna za sve koji žele da postignu brz i ravnomerno preplanuli ten, a pritom žele da sačuvaju zdravlje svoje kože. Posebno je korisna za osobe sa suvom ili normalnom kožom, jer joj prirodni sastojci pružaju intenzivnu hidrataciju i negu.

 

Uživajte u suncu i čuvajte zdravlje vaše kože

 

 

Naša marmelada sa zaštitom je savršen izbor za one koji žele da brzo postignu prelep, bronzani ten, a pritom vode računa o zdravlju svoje kože. 

Kombinacija ši butera, jojobinog ulja, karotenskog ulja i vitamina E pruža sve što je potrebno za negovanu, hidriranu i zaštićenu kožu. 

Uživajte u suncu, ali ne zaboravite da uvek pružite svojoj koži odgovarajuću zaštitu!

Isprobajte Multiactiv CARE&PROTECT SUN TAN MARMELADU sa SPF 15 i uživajte u savršenom preplanulom tenu ovog leta! Marmeladu možete poručiti ovde

Ne zaboravite da je poštarina besplatna za sve porudžbine iznad 2000 RSD.

Kliknite ovde i pogledajte kako se uz marmeladu provode vreli letnji dani pored bazena!

 

Vaš Multiactiv 💙

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!