Početna

Blog

KAKO OPORAVITI KOŽU NAKON SUNČANJA?

KAKO OPORAVITI KOŽU NAKON SUNČANJA?

Predlažemo nepogrešivu rutinu nege tela, sa proizvodima koji će momentalno pružiti olakšanje iritiranoj koži i dubinski je negovati.

CALM umirujući losion posle sunčanja

Slana voda pecka, hlor iz bazena može učiniti da koža počne da se peruta, svrbi i zateže. Mnogo je izazova za kožu tokom leta zbog toga smo dobro poznato blagodetno dejstvo ALOE VERA gela ugradili u kremastu formulaciju CALM umirujućeg losiona za veću ugodnost i negu tvoje kože. Obogaćen uljem semenki grožđa i vitaminom E ovaj brzoupijajući losion će biti idealan izbor za večernju negu.

SOS umirujući gel

Kada je potrebno ciljano i brzo umirenje iritacije nastalih depilacijom, brijanjem, ujedom insekata ili meduze odnosno crvenila od prekomernog sunčanja umirujući SOS gel je idealno rešenje. Sadrži ALANTOIN, PANTENOL, EKSTRAKT HAMAMELISA I HIDRIRAJUĆI KOMPLEKS. Njegova nelepljiva i brzoupijajuća tekstura će omogućiti da odmah počne da deluje i umiri kožu u rekordnom roku.

COOL hladni gel posle sunčanja

Nakon tuširanja mlakom vodom i blagim gelom za tuširanje nežno utapkajte višak vode peškirom, nemojte trljati po koži. Potom naneti COOL gel koji će prijatno rashladiti kožu, ublažiti crvenilo i nadoknaditi izgubljenu vlažnost koži.

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!