Ši buter

Shea maslac je proizvod za koji verujemo da ste svi već čuli ili ste ga već probali. Zbog širokog spektra blagodati koje pruža koži i kosi, shea maslac je glavni sastojak sve više kozmetičkih proizvoda. To je proizvod koji je, zbog različitih prednosti i svojstava koja pruža redovnom upotrebom, poslednjih godina sve popularniji u kozmetičkoj industriji.

Shea maslac je mast koja se ekstrahuje iz orašastih plodova shea drveta, prljavo je bele boje ili boje slonovače i kremaste je konzistencije koja se lako širi na koži. Visoke koncentracije masnih kiselina i vitamina čine shea maslac idealnim kozmetičkim sastojkom za omekšavanje kože, a takođe ima i antiinflamatorna svojstva. Zbog velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamina i visokog sadržaja proteina i minerala, shea maslac je posebno efikasan u regeneraciji ćelija kože. Deluje protivupalno, pa pomaže i kod različitih kožnih bolesti. Takođe pomaže u zaceljivanju lakših rana, ogrebotina i opekotina. Shea puter prodire duboko u kožu, obnavlja je, pa se može koristiti i u lečenju strija i ožiljaka.

Ako želite da vaša koža bude neverovatno meka, nahranjena, glatka i mirisna isprobajte BIOLOGICAL maslac za telo koji je idealna kombinacija shea maslaca i hidratantne kreme.

 

 

Poslednje pogledano

You have not viewed any product yet!