Početna

Blog

NOVOSTI

SAVETI ZA NEGU

BESPLATNI UZORCI PROIZVODA

ISKUSTVA KORISNIKA

AKTIVNE KOMPONENTE

NOVOSTI

Otkrijte zanimljive činjenice i novosti o MULTIACTIV brendu.

SAVETI ZA NEGU

Najbolji saveti za negovanu kožu.

BESPLATNI UZORCI PROIZVODA

Na ovoj stranici možete naručiti besplatne uzorke Multiactiv kozmetike. Dovoljno je popuniti i potvrditi formu ispod i na kućnu adresu stižu raspoloživi uzorci. Uzorci se šalju putem obične pošte samo na teritoriji Republike Srbije.

ISKUSTVA KORISNIKA

Utisci korisnika i dobri rezultati su nam veoma značajni. Želimo da sa vama podelimo samo neke od mnogobrojnih komentara naših korisnika.

AKTIVNE KOMPONENTE

Sastav proizvoda je postao važan parametar vrednovanja, te proizvode biramo na osnovu informacija o sastojcima koji se u njemu nalaze. INCI predstavlja popis sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Pa, hajde da ga upoznamo bolje.

NOVOSTI

SAVETI ZA NEGU

BESPLATNI UZORCI PROIZVODA

ISKUSTVA KORISNIKA

AKTIVNE KOMPONENTE

Slavica V., 57 godina

Krema za dan je sjajna, ali krema za noć je nesto posebno.
Uveče kada operem svoje lice, blago ga potapšem hladnom vodom taj savet odavno primenjujem i jako je dobar. Lice nekako prodiše nakon toga. Onda namažem moju omiljenu Multiactiv Anti Age kremu za noć i legnem da spavam. Mogu vam reći da mi je koža lepa, meka, zategnuta, negovana i niko mi nebi dao 57 godina. Moja tajna je Multiactiv Anti Age.

Božana

Jedna od najboljih krema iz Multiactiv kozmetike. Odlično hidrira kožu vraća joj mekoću, elastičnost, poboljšava teksturu kože. Koža tako ima lep i prirodan zdrav izled. Sve preporuke posebno osobama sa suvom kožom. ❤️

Aleksandra

Oduševljena sam ovom kremom. Upravo sam kupila drugu kutiju.

Jovana

Sve preporuke, ten mi nikada nije bio ovako ujednačen i sijao zdravim sjajem.

Katarina

Dugo već koristim Vaše proizvode, a ova maska mi se posebno dopada. Veoma je hranljiva i ima potpuni osećaj hlađenja. Nakon nanošenja maske primetila sam da mi je ten ujednačen, a otečenost potpuno nestane.

Sandra

Lagana tekstura, hidrantna, kože lica je prelepa samo nekoliko minuta nakon nanošenja. Sve preporuke!

Vesna

Imam 38 i koristim ovu kremu idealna mi je, dugo nisam mogla da nađem odgovarajuću. Svaka čast za ovu kremu. Ne menjajte je po sastavu.

Sanja

Povoljna, sigurna i odlična za svaki dan! Ovo mi je jedan od omiljenih proizvoda i menja mnogo skuplje pudere.